Over ons

Voor Financieel Advies is het bedrijf van Renzo Boerma en Annet Spang. De onderneming is gestart in 2017 door Renzo, in 2019 versterkt met Annet. In 2022 is Henk Bouwmeester aan het team toegevoegd. Zij hebben alle drie ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Het kantoor is gevestigd aan de Goornhoek in Sleen.

Team Voor Financieel Advies: Renzo Annet en Henk

Over Renzo

Ik ben geboren in 1972 en een man van de streek. Ik woon in Sleen (geboren) samen met mijn vrouw en twee kinderen. Ik houd van kamperen en van sporten, waaronder tennis en moutainbiken. Handbal en motorrijden doe ik niet meer actief. U vindt in mij een ervaren, gedreven financieel planner (FFP) met passie voor het vak en oog voor details. Integrale financiële planning is de basis voor elk advies, ook voor hypotheken. Klantbelang en klanttevredenheid staan voorop. De tijd van product-gedreven verkoop is geweest. U vindt in mij uw vertrouwenspersoon. Ik werk samen met een breed netwerk van professionals, zoals financieel planners, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs, makelaars, accountants, fiscalisten, notarissen, vermogensadviseurs, mediators en advocaten. Samen weten we immers meer dan alleen.

 

Verdieping

Ik geloof in een continue verdieping van kennis en vaardigheden. Immers: hoe meer je weet, hoe meer je beseft dat je nog heel veel niet weet. In 2017 heb ik de opleiding Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) gevolgd, een keurmerk waar momenteel zo’n 200 adviseurs gebruik van mogen maken. Scheiden betekent veel regelen en zorgt voor onzekerheid over de toekomst, die voor 80% afhankelijk is van de financiële mogelijkheden. Die financiële kennis vindt u bij mij.

Binnenkort start ik met een opleiding tot erfrechtspecialist.

Klant over Renzo: open, eerlijk en oprecht. Een echt mensenmens.

Over Annet

Eind 2019 hebben Renzo en ik besloten om het bedrijf van Renzo samen voort te zetten. Sinds januari 2020 runnen wij “Voor Financieel Advies” gezamenlijk vanuit ons prachtige kantoor aan de Goornhoek in Sleen.
Ik heb graag de touwtjes in handen en als officemanager overzie ik alles. Onze lijntjes onderling zijn kort waardoor ik overal bij betrokken ben. Ik weet dus precies wat er speelt. Een rol waarin ik me prettig voel. Hierdoor ben ik gedreven en heb ik ervaring op zowel het organisatorische vlak als het adviserende vlak.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest bij Univé. In 1999 ben ik begonnen als medewerkster polisadministratie. Daarna ben ik een aantal jaren verzekeringsadviseur binnendienst geweest. Ruim 10 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de hypotheekafdeling waar ik als ondersteuner van de hypotheekadviseur heb gewerkt en teamleider van de binnendienst. Ik ben in het bezit van diverse vakdiploma’s en ben aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH).  

 

Leuk om te weten

Als gezin gaan wij graag met elkaar weg, met onze caravan naar een zonnige bestemming of lekker skiën in Oostenrijk. Maar van een avond gezellig met elkaar op de bank kan ik ook erg genieten. Ook hou ik erg van gezelligheid met familie en vrienden, thuis of lekker (erop) uitgaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik hou van hardlopen en fietsen, maar ga ook graag een uurtje naar de sportschool. Af en toe duik ik ook het zwembad in om flink wat baantjes te zwemmen. Ik heb 2 keer mee gedaan aan Roparun en in de zomer van 2019 heb ik meegedaan aan een 1/8 triathlon.
Naast mijn eigen sportieve bezigheden ben ik ook betrokken bij de sport van onze kinderen. Zo sta ik iedere zaterdag op het voetbalveld om hen aan te moedigen.
Daarnaast ben ik ook betrokken bij de school waar onze kinderen naar toe gaan.  
Kortom een bezige bij, ik kan niet zo goed stil zitten.

Andere klant over Renzo: “Dit is voor het eerst dat ik deze lastige ‘materie’ begrijp,
de schoolse manier van uitleggen maakt alles helder. Renzo kan zo het onderwijs in”.

Terugblik Renzo

Als buitendienstadviseur ‘schade verzekeringen’ ben ik in 1997 gestart bij een regionaal werkende verzekeraar zonder winstoogmerk (vestiging Emmen – Hardenberg). Ik had al snel meer interesse in het zogenaamde ‘levenvak’ en werd in 2001 financieel adviseur met specialisatie pensioen- en lijfrenteadvies. Vanaf 2007 heb ik op een andere vestiging (Beilen – Oosterwolde – Dwingeloo) een afdeling financieel advies mogen opstarten. Hypotheek Advies en Integrale Financiële Planning voor particulieren en ondernemers was hier het aandachtsgebied.
Adviseur van het jaar
In 2010 ben ik door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur genomineerd voor Hypotheekadviseur van het Jaar (top 10).
Ik behaalde diverse vakdiploma’s en ben dan ook aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheek Adviseurs SEH (2005) en de Federatie voor Financieel Planner FFP (2007). In 2013 heb ik via Hanze Hogeschool de opleiding HBO bedrijfskunde afgerond. Na deze opleiding begon het ondernemersschap te kriebelen. In 2016 ben ik gestart, eerst als partner/franchisenemer (ZZP-er) bij een Advieskantoor in Assen en na de zomer 2017 volledig onder eigen naam: Voor Financieel Advies.

Vanaf 2022 heeft Voor Financieel Advies personeel in dienst en hebben we een beloningsbeleid.